Arenales del Sol

VIND UW DROOMHUIS IN
Arenales del Sol

Met bijna drie kilometer fijn wit zand is het strand van Arenales del Sol een van de meest gewaardeerde stranden aan de kust van Alicante, zowel vanwege de kwaliteit van het water en de rijkdom van de zeebodem als vanwege de embryonale duinen, mobiele, semi -vast, vast en zelfs fossiel. Bovendien is het verbonden met het natuurgebied Clot de Galvany, een wetland gelegen tussen de stedelijke gebieden van Arenales del Sol en Gran Alacant (in de gemeente Santa Pola).

Het ligt op 5 km van de internationale luchthaven Alicante-Elche en op 16 km van Elche. De ruimte wordt grotendeels geflankeerd door de gebouwen van de ilicitana-wijk waaraan het zijn naam dankt, met wat dit impliceert van aanvullende uitrusting: restaurants, winkels, kiosken, ijssalons en een markt (tussen 22 juni en 7 september) Dinsdag- en vrijdagmiddag, wanneer boeren hun uitstekende producten rechtstreeks van het land komen aanbieden; Het heeft ook kraampjes met onder andere kleding en schoeisel.

Arenales del Sol communiceert met El Carabassí via een lange promenade van waaruit toegang wordt gemaakt tot de kust door middel van houten loopbruggen die het kostbare kustduinecosysteem doorkruisen zonder het kostbare ecosysteem van de kustduinen te beschadigen

De ongerepte natuur van de gebieden ten noorden en ten zuiden van het stadscentrum, die de status van blauwe vlag hebben gekregen, verleent het een hoge ecologische waarde. Daarnaast zijn er voldoende parkeerplaatsen, EHBO- en reddingsdiensten, een schaduwrijk gebied en begeleide baddiensten voor mensen met beperkte mobiliteit, een toeristisch informatiecentrum, verhuur van strandstoelen en parasols, strandbars en een regelmatige busdienst die het met Elche, Alicante en Santa Pola.

foto

Over welke regio bij u past?

Meer info

Wilt u graag eens contact met ons om samen te bepalen welke regio het best aansluit op uw wensen? Neem eens vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder.

Bel ons direct: +31 (0) 184 63 06 44

Per e-mail  kan ook: info@fransmulder.nl

    Compare

    Enter your keyword