Benijofar

VIND UW DROOMHUIS IN
Benijofar

Benijofar ligt landinwaarts aan de zuidelijke Costa Blanca, vlak bij de toeristische badplaatsen Guardamar del Segura en Torrevieja. Het kleine stadje Benijofar is populair bij expats en ligt ook dicht bij de expatsteden Formentera del Segura, Ciudad Quesada, Algorfa, Rojales, Almoradi, San Fulgencio en Heredera.

Dichtstbijzijnde luchthavens

Benijofar heeft twee luchthavens op minder dan een uur rijden met de auto, namelijk de luchthaven van Alicante, de drukste hub in het noorden en de luchthaven van Murcia in het zuiden.

Er zijn talloze golfbanen aan de zuidelijke Costa Blanca en Benijofar ligt het dichtst bij de golfbaan La Finca in Algorfa en de golf- en countryclub La Marquesa in Ciudad Quesada.

Restaurants

Benijofar is een kleine stad met iets meer dan vierduizend permanente inwoners, van wie velen met pensioen zijn gegaan in de stad of een succesvol bedrijf hebben. Goede restaurants om uit eten te gaan in Benijofar zijn volgens Trip Advisor The Yellow Rose of Texas, Auberge, Catorce, Restaurante Chino en El Bodegon Granaino.

Dichtstbijzijnde stranden

De dichtstbijzijnde en beste stranden van Benijofar liggen op ongeveer vijftien minuten rijden met de auto en zijn enkele van de beste stranden aan de zuidelijke Costa Blanca, bij Guardamar del Segura en Torrevieja. Er zijn ook regelmatige busdiensten van Benijofar naar Guardamar del Segura en Torrevieja met gemakkelijke toegang tot de stranden.

Nachtleven

De Plaza Constitucion is de plek om ’s avonds naartoe te gaan en tijd door te brengen met het bezoeken van de bars en pubs en te genieten van het nachtleven dat Benijofar te bieden heeft. Temptations is het tempo van een zaterdagavond waar u kunt genieten van de disco en karaoke party inclusief een half geprijsd happy hour.

Foto

Over welke regio bij u past?

Meer info

Wilt u graag eens contact met ons om samen te bepalen welke regio het best aansluit op uw wensen? Neem eens vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder.

Bel ons direct: +31 (0) 184 63 06 44

Per e-mail  kan ook: info@fransmulder.nl

    Compare

    Enter your keyword