Laat u eerst in Nederland goed adviseren over alle mogelijkheden qua woningen, de regio, het aankoopproces en eventueel over de mogelijkheden tot financiering… Dat kan natuurlijk uitgebreid via de email of tijdens een persoonlijk gesprek in ons KANTOOR in NEDERLAND te Hardinxveld-Giessendam of – als uw voorkeur daar naar uitgaat – bij u thuis.

Daarna komt er het moment dat u in Spanje wilt gaan kijken om te zien of de woning(en) die u op het oog heeft in werkelijkheid ook zo mooi zijn en vooral…hoe is de ligging!

ONS ADVIES IS: GA KIJKEN!

Wij regelen graag uw bezichtiging en adviseren u graag met betrekking tot de vluchten. Trek er 3 dagen voor uit en u heeft een compleet beeld. Dit zijn 3 leuke en intensieve dagen, omdat er veel indrukken op u afkomen. Maar in onze ervaring is het wel de beste manier, beter dan het ‘ertussen door doen’ tijdens een vakantie.

DE KOSTEN VOOR DE COSTA BLANCA!

Daar hoeft u het niet voor te laten:
U BETAALT ZELF UW TICKETS (eventueel helpen wij u met uitzoeken en boeken van vluchten met geschikte data en tijden).
WIJ BETALEN en regelen de rest: uw verblijf, transfers, bezichtigingen: kortom: de rest.

Gedurende 3 dagen laten wij u in Spanje uitgebreid kennismaken met de omgeving en met een aantal projecten en appartementengeschakelde woningen of villa’s die aansluiten bij uw persoonlijke wensen en budget. Zo bent u in staat om tijdens deze 3 dagen een afgewogen beslissing te nemen.

Al onze bezichtigingen zijn anders en worden volledig op maat voor u verzorgd, u vindt dit terug in de planning voor die 3 dagen. Zo blijft het voor ons ook altijd weer leuk omdat elke bezichtiging weer anders is. Andere mensen, andere wensen ! wij passen ons aan.

Om het u zo comfortabel mogelijk te maken bieden wij u 2 of 3* overnachtingen aan in een goed 4 sterren hotel (inclusief ontbijt natuurlijk).

* Soms is het in verband met gekozen vluchttijden niet mogelijk om de eerste dagen een ‘vol programma’ te doen, dan is het soms nodig om het schema te veranderen in een trip met 3 overnachtingen.

 

Wilt u weten hoe het programma op basis van 3 volle dagen (2 nachten) eruit ziet?

 

WILT U GEBRUIK MAKEN VAN DEZE MOGELIJKHEID OM EEN GOEDE BESLISSING TE KUNNEN NEMEN?

U kunt ons mailen of bellen, of een bezoek brengen aan ons kantoor in Hardinxveld-Giessendam. Het kantoor is open van maandag tot en met donderdag van 10 tot 16 uur. Wij stellen het op prijs als u even tevoren laat weten dat u van plan bent te komen, zodat wij kunnen zorgen dat de juiste adviseur op kantoor is. Daarnaast kunt u ook een afspraak maken buiten kantoortijden, dat doen we vaak en graag!

BELANGRIJK OM TE WETEN:

UITERAARD HOPEN WIJ DAT U TIJDENS DIE 3 DAGEN DE WONING VAN UW DROMEN HEEFT GEVONDEN.
En dat is gelukkig vaak zo!

U kunt dan alles direct al ter plekke regelen en een aanbetaling doen, maar wilt u eerst terug naar huis en daar alles regelen op of via ons kantoor in Nederland dan kan dat natuurlijk ook.

Ter informatie: In Spanje is het bijna nooit mogelijk om een vrijblijvende optie te krijgen, dat is de algemene regel. De verkoop gaat snel en er zijn agenten verdeeld over heel Europa. Een woning definitief van de markt halen vraagt een betaalde (niet meer terug te betalen) optie. Het bedrag is per bouwer verschillend, en varieert tussen de € 3.000 en € 6.000. Bij de meeste bouwers kunnen wij regelen dat, als u een bepaalde woning graag wilt hebben, de aanbetaling gedaan kan worden als u terug bent in Nederland.

Lees meer over kosten bij aankoop en jaarlijkse kosten.

Bezichtiging

Compare listings

Vergelijken