Ciudad Quesada

VIND UW DROOMHUIS IN
Ciudad Quesada

Ciudad Quesada ligt aan de Costa Blanca Zuid op slechts 8 kilometer ten noorden van de grote stad Torrevieja. Nabijgelegen steden zijn Rojales en San Fulgencio.

De luchthaven

Naar Ciudad Quesada reizen vanaf de dichtstbijzijnde luchthavens is eenvoudig, onze pagina Ciudad Quesada luchthaventransfers heeft alle opties en prijzen voor u.

Ciudad Quesada ligt landinwaarts vanaf de kust, maar de kust is met de auto makkelijk en snel te bereiken.

 Geschiedenis van Ciudad Quesada

Ciudad Quesada is een ongewone stad omdat het pas in het begin van de jaren 70 bestond toen een Spaanse ondernemer, Justo Quesada Samper genaamd, besloot zijn eigen stad te beginnen. De urbanisatie groeide en uiteindelijk werd het geaccepteerd als een echte Spaanse stad.

Wat bevind zich in Ciudad Quesada?

Ciudad Quesada is een populaire plek waar het hele jaar door veel mensen wonen. Het heeft tal van winkels, bars en restaurants. Het heeft ook een golfbaan en een waterpark, dus het heeft zijn eigen unieke attracties. Het hangt er echt van af wat je zoekt.

Veel bekroonde zandstranden met blauwe vlag liggen op slechts een paar minuten rijden bij Guardamar del Segura. De urbanisatie is goed ontworpen met goede landschapskenmerken. De uitzichten zijn goed, landinwaarts heb je bergen, het landschap rondom Ciudad Quesdada omvat sinaasappelboomgaarden en de zoutmeren van Torrevieja.

Foto

Over welke regio bij u past?

Meer info

Wilt u graag eens contact met ons om samen te bepalen welke regio het best aansluit op uw wensen? Neem eens vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder.

Bel ons direct: +31 (0) 184 63 06 44

Per e-mail  kan ook: info@fransmulder.nl

    Compare

    Enter your keyword