El Raso

VIND UW DROOMHUIS IN
El Raso

De urbanisatie El Raso, is rustig, groen, met brede, niet drukke straten, waarlangs prachtige privévilla’s staan ​​(er zijn niet veel appartementenblokken en een overvolle urbanisatie). De bevolking van El Raso bestaat voor bijna 100% uit rijke burgers van Groot-Brittannië en verschillende Europese landen – Zweden, Noorwegen, Duitsland, enz.

El Raso is zeer comfortabel om in te wonen. Er is een goed ontwikkelde infrastructuur – binnen 5 minuten rijden zijn er supermarkten, restaurants, bars, diverse winkels, een apotheek, een dierenkliniek en alles wat u nodig heeft voor behoefte aan een comfortabel en aangenaam leven.

Elke zondag is er een grote Lemon Tree Market waar u verse groenten en fruit, kleding en andere dingen voor uw huis, enz. kunt kopen. Op de markt alleen in de straten zijn cafés die beschikken over verse Spaanse gerechten (paella, gazpacho, gegrilde garnalen, etc.)

Voor golfliefhebbers zijn de prachtige golfbanen van La Marquesa op slechts 10 minuten rijden gelegen.

El Raso is zeer goed gelegen tussen de stad Guardamar del Segura met schone zandstranden, duinen en dennenbossen, en een van de beroemdste urbanisaties van Spanje – Ciudad Quesada, waar u amusement, boetieks, restaurants en vele andere diensten kunt vinden.

Foto

Over welke regio bij u past?

Meer info

Wilt u graag eens contact met ons om samen te bepalen welke regio het best aansluit op uw wensen? Neem eens vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder.

Bel ons direct: +31 (0) 184 63 06 44

Per e-mail  kan ook: info@fransmulder.nl

    Compare

    Enter your keyword