Hypotheek nodig!

MAKELAAR VOOR AAN- EN VERKOOP IN SPANJE FM Thuis in Spanje

Wij zijn specialisten in de aan en verkoop van vakantiehuizen in Spanje.

Het belangrijkste bij het zoeken naar een huis in Spanje is uitvinden welke regio u het meeste aanspreekt. Hier besteden we bij FM Thuis in Spanje veel zorg en tijd aan. We zijn actief op de Costa Blanca en de Costa del Sol als hoofdlocaties. Ook werken we langs de Costa la Luz, Ibiza, en Nederland. Dit zijn dan wel unieke projecten of investment opties deze plaatsen wij in onze Exclusieve gedeelte. FM Exclusief

Op het moment je droomhuis hebt gevonden en iets van eigen geld tekort komt kunnen we je ook assisteren met een Hypotheek.

Hypotheek

Uw tweede thuis

Als u een vakantiehuis koopt in Spanje of Portugal, al of niet om af en toe te verhuren, helpen wij u een hypotheek te krijgen tot 70 procent van de waarde van het onroerend goed. Dit type hypotheek is beschikbaar voor niet-ingezeten kopers.

Je toekomstige huis off plan

U koopt een off-plan onroerend goed van een ontwikkelaar? Vraag dan als  Plus-klant uw hypotheek vóóraf aan op het moment van reservering. Wij blijven vervolgens uw profiel opbouwen door de informatie tijdens de bouw elke 4 maanden bij te werken. Dit versnelt de ondertekening van de hypotheek bij oplevering van uw woning.

Koop een stuk land en bouw je eigen huis.

Er zijn veel verschillende manieren om een ​​bouw- of renovatieproject te financieren. Wij helpen u bij een hypotheek die past bij uw ambitie en project. Deze soorten hypotheken verschillen van standaardhypotheken en kunnen leningen van traditionele Retail banken en particuliere kredietverstrekkers omvatten.

Meerdere property´s

Meervoudige aankoop van onroerend goed.  U bent al eigenaar van een onroerend goed met een bestaande hypotheek in Spanje of Portugal en u breidt uw portefeuille uit? Wij kunnen u helpen om een ​​investeringshypotheek te krijgen. Dit betekent doorgaans dat de banken een hypotheek verstrekken van ongeveer 50 procent van de totale onroerend goed waarde.

Fm thuis in Spanje

Vraag nu KOSTELOOS uw Pre- Approval aan.

Dit is de eerste stap om te kijken wat er voor u financieel mogelijk is. Het is geheel kosteloos. Dit geeft u informatie of het wel mogelijk is om een bod te doen op uw droomhuis.

-In de eerste stap worden alleen maar vragen gesteld.

-Op het moment dat u een property heeft, of zelfs ervoor al, kan het papierwerk beginnen. Dte hoef je alleen maar op te sturen naar uw persoonlijke hypotheek adviseur.

Omdat wij als FM Thuis in Spanje graag alle service willen aanbieden aan onze klanten, maar ook hun privacy uiteraard respecteren, hebben we hiervoor een externe partner. Zij zijn zeer deskundig en hebben netwerk met alle banken hier in Spanje en in Portugal.

Klik hier om uw aanvraag te starten!

Fm thuis in Spanje

Meer info

Wilt u graag eens contact met ons om samen te bepalen welke regio het best aansluit op uw wensen ook wel Exclusief project voor u een optie kan zijn? Neem eens vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder.

Bel ons direct: +31 (0) 184 63 06 44

Per e-mail  kan ook: info@fransmulder.nl

Compare

Enter your keyword