Koopproces_header

Koopproces

ORIËNTATIE FASE

Wensen Na de eerste fase van overwegen heeft u zich waarschijnlijk wel een idee gevormd van wat uw wensen zijn. Maar zijn deze ook te verwezenlijken? U kunt op het internet een groot aanbod van woningen in Spanje vinden. Maar welke woning past bij uw wensen en budget? Op onze website staat een groot deel van de woningen die wij u kunnen aanbieden. De informatie over de woningen op zich is vaak beperkt, omdat ook binnen een project woningen van elkaar kunnen verschillen. De bijgevoegde foto’s zijn in de meeste gevallen van de showwoningen. Deze kunnen qua grootte en lay-out afwijken van de andere modellen. Het aanbod selecteren Van alle projecten die u aantreft op onze site kunnen wij u meer documentatie toesturen in de vorm van een gerichte brochure, een DVD of een weblink. Inventarisatie Bel ons gerust op met uw vragen, wij kunnen ons dan een beter beeld vormen van uw wensen! U kunt ook binnenlopen in onze showroom, waar onze verkoopmedewerkers u direct alle informatie kunnen geven. Onze showroom is geopend op maandag t/m donderdag van 10.00-16.00 uur. ’s Avonds en in het weekend werken wij op afspraak. Natuurlijk kunnen wij desgewenst ook een afspraak maken bij u thuis. Financiering Een inventarisatie van wensen en mogelijkheden heeft niet alleen betrekking op woningen. Graag geven wij u ook informatie met betrekking tot de financieringsmogelijkheden! Wij hebben contacten met diverse Spaanse banken en kunnen de aanvraag van een offerte voor u verzorgen.

DOELGERICHTE KEUZE

Selectie In overleg met u wordt vastgesteld welke regio het best aansluit bij uw wensen, daarnaast is het belangrijk te weten naar wat voor type woning uw voorkeur uitgaat en welk budget u hiervoor in gedachten heeft. Wij laten u graag het aanbod zien dat het best aan uw wensen tegemoet komt.

BEZICHTIGING

Nadat u een keuze gemaakt heeft uit de Costa’s en de mogelijkheden wilt u natuurlijk ter plaatse gaan kijken. Er zijn twee mogelijkheden:
  1. Wanneer u toe bent aan een koop en er ook financieel klaar voor bent om te kunnen beslissen, dan is een bezichtigingsvlucht iets voor u. Wij bieden u de mogelijkheid om in 3 dagen (2 overnachtingen) de omgeving en het project uitgebreid te bekijken. U koop zelf uw vliegtickets en wij verzorgen de rest (transfers, hotelovernachtingen incl. ontbijt en lunch). U geeft aan welke data u zouden passen en wij kijken of dat ook in onze planning past.Deze reizen zijn altijd onder individuele begeleiding door onze eigen medewerkers.
  2. Wanneer u nog in de oriëntatie-fase bent, dan bevelen wij u aan om op eigen gelegenheid naar Spanje te gaan. Wij maken graag van tevoren een afspraak voor u met één van onze medewerkers zodat deze u kennis kan laten maken met de omgeving en de door u geselecteerde projecten. Vanzelfsprekend is dit geheel kosteloos en vrijblijvend. Als u van tevoren een dag afspraak met ons maakt, dan stellen wij daar graag iets tegenover. Wij tonen u in 1 hele dag zoveel mogelijk van datgene wat voor u interessant is, en dan bieden wij u  – om zo de hele dag te kunnen benutten – graag een hotelovernachting aan (incl. ontbijtbuffet) in een goed viersterrenhotel.

Compare listings

Vergelijken