La Finca

VIND UW DROOMHUIS IN
La Finca

Plaatsen om te bezoeken

De prachtige stranden met blauwe vlag van Guardamar del Segura en La Zenia liggen op slechts 15 minuten rijden van het resort. Langs de kust kunt u een bezoek brengen aan het bruisende stadje Torrevieja en de nabijgelegen badplaatsen Pilar de la Horadada en Santa Pola.

Op slechts 30 minuten rijden ligt de prachtige lagune van Mar Menor en de La Manga-strip. De belangrijkste steden Murcia en Alicante liggen op ongeveer 40 minuten rijden.

Als u zich wilt onderdompelen in het traditionele dorpsleven, is een bezoek aan het naburige Algorfa en de dorpen Almoradi en Los Monteinsos aan te raden.

Minder dan een uur rijden zijn de belangrijkste themaparken van Spanje, Terra Mitica, Mundomar en Aqualandia.

Klimaat

De Costa Blanca geniet van een typisch mediterraan klimaat, met koele zeebries in de zomer en bescherming door de omringende bergen tegen de koude noordenwind in de winter. Het is een ideale bestemming voor winterzon- en golfvakanties.

In 1986 beval de Wereldgezondheidsorganisatie het klimaat van het gebied aan als een van de meest rechtvaardige ter wereld – niet te warm in de zomer en niet te koud in de winter. Gemiddeld kan het bogen op 325 zonnige dagen per jaar, waardoor het het hele jaar door een ideale bestemming is.

Foto

Over welke regio bij u past?

Meer info

Wilt u graag eens contact met ons om samen te bepalen welke regio het best aansluit op uw wensen? Neem eens vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder.

Bel ons direct: +31 (0) 184 63 06 44

Per e-mail  kan ook: info@fransmulder.nl

    Compare

    Enter your keyword