Malaga

VIND UW DROOMHUIS IN
Malaga

Malaga is de hoofdstad van de provincie. Hier bevindt zich naast de luchthaven ook een schitterende grote haven. Zowel voor scheepvaart en cruiseschepen als jachten en zeilboten. Vanuit deze plaats kun je verschillende boottrips plannen. Deze stad is verdeeld in een oud gedeelte en nieuw gedeelte. De beste spot van Malaga naast de stranden en de haven is het park midden in stad. Heerlijk voor een wandeling en te genieten van de natuur en stilte in een drukke stad. Malaga Eye is een reuzenrad die een geweldig uitzicht geeft over de hele stad. Voor de liefhebber kan er ook geshopt worden in het grote warenhuis El Corte Ingles te vergelijken met de Nederlandse Bijenkorf. Met kerst is Malaga zeker de prachtigste plek om te zijn.  De winkelstraten worden dan verlicht met prachtige kerstverlichting. In de zomer worden er mooie witte doeken opgehangen, zodat niet te heet is om in het centrum te winkelen. Daarnaast vindt u daar vaak dames die flamingo dansen, gitaristen en zangers langs de terrassen die alles tot een zeer levendige Spaanse stad maken.

Hoe is het vervoer in Malaga?

Malaga heeft een zeer goede vervoersinfrastructuur met bussen die de stad verbinden met de luchthaven en een trein die de stad verbindt met de belangrijkste toeristische resorts aan de Costa del Sol, hoewel de spoorlijn momenteel slechts tot Marbella reikt. Er is ook een betrouwbare, regelmatige goedkope busdienst die de stad verbindt met de toeristische resorts.

Malaga is veel meer dan alleen een toegangspoort en heeft een fantastisch nachtleven, bars, restaurants en stranden. Malaga heeft vier grote stranden die bekend staan als Playa de la Malagueta, Playa Palo, Playa Huellin en Playa Las Acacias.

Over welke regio bij u past?

Meer info

Wilt u graag eens contact met ons om samen te bepalen welke regio het best aansluit op uw wensen? Neem eens vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder.

Bel ons direct: +31 (0) 184 63 06 44

Per e-mail  kan ook: info@fransmulder.nl

    Compare

    Enter your keyword