Manilva

VIND UW DROOMHUIS IN
Manilva

Manilva, een gemeente gelegen aan de kust aan de zuidelijkste rand van Malaga, samen met de provincie Cadiz in de autonome gemeenschap van Andalusië in Spanje.

Waarom zouden mensen willen verhuizen naar dit gebied?

Manilva is verdeeld in 3 delen: Manilva Pueblo dat zich op de berg bevindt; San Luis de Sabinillas en La Duquesa die aan de kust liggen.

Manilva Pueblo is een echt Spaans bergdorp met onder meer een wijnmuseum. San Luis de Sabinillas is een kustgedeelte met ongeveer 80% Spaanse inwoners die hier wonen en La Duquesa is gemengd en de buitenlanders zijn er in de meerderheid.

La Duquesa heeft een bekende en gezellige internationale haven met veel restaurants en enkele nachtclubs. Er is ook een echt Spaans vissersdorpje met voornamelijk visrestaurants.

Manilva is een goede plek voor gezinnen. Daarnaast ook een zeer goede plek voor golfers en veel golfers hebben hier appartementen. Ook veel golfers huren hier appartementen of villa’s omdat er zich 12 goede golfbanen bevinden binnen een straal van 10km. Onder hen top Europese en top Spaanse cursussen zoals Valderama, Finca Cortesin, Sotogrande Reserva, Dona Julia, Alcaidesa Links etc.

Over welke regio bij u past?

Meer info

Wilt u graag eens contact met ons om samen te bepalen welke regio het best aansluit op uw wensen? Neem eens vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder.

Bel ons direct: +31 (0) 184 63 06 44

Per e-mail  kan ook: info@fransmulder.nl

    Compare

    Enter your keyword