Mijas

VIND UW DROOMHUIS IN
Mijas

Mijas pueblo is het gebeid in de bergen, waar veel ezels leven. Dit is waar het dorp ook een beetje om bekend staat. Mijas playa is uiteraard aan het strand. Hier in Mijas bevindt zich een zeer populaire markt net naast de a7. Eigenlijk is Mijas de meest rustige plek aan de Sol. Weinig grote hotels en meer kleinere laagbouw en appartementencomplexen. Vanaf Mijas pueblo is er op de zonnige dagen bijna altijd zicht op de kustlijn met Marokko. Dit stukje strand beschikt niet echt over een boulevard. Er bevindt zich wel een houten brug, waar je geniet van een verkoelende wind uit zee, maar niet het ongemak ervaart van door het zand lopen. Deze brug loopt door tot Marbella dus er kan zeker een aardig stukje gefietst of gewandeld worden. Er bevinden zich hier ook vele leuke smalle straatjes met tapasbarretjes en goede Spaanse wijnen.

Ook wel bekend als “La Cala” door de lokale bevolking, is het ongeveer 25 minuten rijden van de internationale luchthaven van Malaga. Enkele van de aangrenzende gebieden die gemakkelijk te bereiken zijn, zijn de steden Fuengirola, Torremolinos, Marbella en Puerto Banus.

Zowel kinderen als jong van hart zullen La Cala de Mijas ook vinden als een heerlijke plek met een heleboel dingen om te zien en te doen. Deze omvatten plaatsen zoals Sea Life, Fuengirola Zoo en Tivoli World, die allemaal op slechts een paar minuten van het dorpscentrum liggen. Er zijn ook stranden, plonsparken, duikcentra, sportzalen en waarschijnlijk alle soorten buiten- en binnenactiviteiten die zeker aan ieders behoeften en wensen zullen voldoen.

Over welke regio bij u past?

Meer info

Wilt u graag eens contact met ons om samen te bepalen welke regio het best aansluit op uw wensen? Neem eens vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder.

Bel ons direct: +31 (0) 184 63 06 44

Per e-mail  kan ook: info@fransmulder.nl

    Compare

    Enter your keyword