Orihuela Costa

VIND UW DROOMHUIS IN
Orihuela Costa

Orihuela is een middelgrote stad met iets meer dan 50.000 inwoners, landinwaarts gelegen aan de zuidelijke Costa Blanca, ongeveer vijftig kilometer ten zuidwesten van Alicante met zijn luchthaven en tussen Murcia en Elche.

Orihuela is het beste te bereiken via de N340 vanuit Alicante. Orihuela ligt ook vlak bij de grote stad Torrevieja. De stad Orihuela moet niet worden verward met wat bekend staat als de Orihuela Costa, de kuststrook in het gebied en eigenlijk ongeveer 19 km van de stad Orihuela.

De Orihuela Costa strekt zich uit van Torrevieja tot Mil Palmeras en bestaat uit zandstranden en rotsachtige baaien met veel bebouwde toeristische resorts vol met flatgebouwen. Orihuela is een vliegreis van 2 uur vanaf de meeste Britse luchthavens. Als u op vakantie wilt naar Orihuela, dan kunt u Murcia of Alicante als uw vluchtbestemmingen kiezen.

Murcia en Alicante worden bediend door nogal wat budgetmaatschappijen, waaronder Ryan Air, Monarch en Easyjet. Orihuela is de belangrijkste stad in het Vega Baja-gebied, een belangrijke landbouwzone waar de citrusteelt de belangrijkste activiteit is.

Foto

Over welke regio bij u past?

Meer info

Wilt u graag eens contact met ons om samen te bepalen welke regio het best aansluit op uw wensen? Neem eens vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder.

Bel ons direct: +31 (0) 184 63 06 44

Per e-mail  kan ook: info@fransmulder.nl

    Compare

    Enter your keyword