Beurzen en infodagen

Als alternatief voor een bezoek aan de Second Home beurs, waar het door de hectiek en drukte niet altijd mogelijk is om uitgebreid met elkaar te praten, organiseren wij speciale infodagen.
Of de Second Home beurs dit najaar door zal gaan is nog onzeker. Mocht dit wel het geval zijn, dan zullen wij daar zeker met onze gebruikelijke stand aanwezig zijn.
Onze speciale infodagen zijn kleinschaliger waardoor het met de juiste maatregelen mogelijk is u op een veilige manier te woord te staan.
Wij kunnen u dan persoonlijk informeren over woningen in Spanje en alles wat er bij een aankoop komt kijken. Wij nemen tijdens de infodagen de tijd om uw vragen te beantwoorden en meer informatie te verstrekken over de woningen die u in uw zoektocht bent tegen gekomen.
In Spanje is het gebruikelijk om de aankoop van uw woning via een advocaat te laten begeleiden. De Spaanse advocaat controleert alle eigendommen, vergunningen en de verplicht door de bouwer af te sluiten verzekeringen.
Wij hebben goede ervaringen met Boom en Navarro, een kleinschalig advocatenkantoor met Nederlands sprekende medewerkers. Op zeer persoonlijke wijze begeleiden zij de kopers. Zij zijn regelmatig aanwezig tijdens onze infodagen en kunnen uw juridische en fiscale vragen beantwoorden. Vaak zijn dit vragen die betrekking hebben op uw persoonlijke situatie, bijvoorbeeld in samengestelde gezinnen over erfrecht.
Zodra we weer infodagen organiseren en/of op de Second Home beurs aanwezig zijn, laten we u dat weten via onze website en onze wekelijkse nieuwbrief. We kijken uit naar uw bezoek.

Compare listings

Vergelijken