Ons Kantoor

U bent van harte welkom in ons kantoor van maandag t/m donderdag van 10.00 tot 16.00 uur, waar wij u graag vrijblijvend informeren over:

 • HET VINDEN VAN UW DROOMHUIS

Zowel in Nederland als in Spanje zijn we de hele dag op zoek naar nieuw aanbod voor op onze site. We worden actief door ontwikkelaars benaderd met nieuwe plannen. Ook gaan we zelf op zoek naar de beste projecten op mooie locaties. We hebben al appartementen vanaf circa € 110.000, schakelwoningen vanaf circa € 175.000 en villa’s vanaf circa € 200.000. Met uw wensen maken wij voor u een op maat gemaakte selectie!

 • KOPEN ZONDER RISICO (MEER DAN 25 JAAR ERVARING)

In de makelaardij is ervaring erg belangrijk. Wij hebben de afgelopen jaren een groot netwerk opgebouwd. Dit netwerk zetten wij graag voor u in. Wij verkochten al woningen aan de Spaanse Costa’s toen internet nog niet bestond. Bovendien zijn wij één van de weinige aanbieders met een bezoekadres in Nederland én Spanje.

 • BIJKOMENDE KOSTEN (NOTARIS, KADASTER, ETC.)

Kopen in Spanje is niet ingewikkeld maar wel anders dan het kopen van een woning in Nederland. We helpen u graag met de uitleg van de bijkomende kosten zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

 • JAARLIJKSE KOSTEN (BELASTING, EVENTUEEL VVE, ETC.)

Spanje is over het algemeen een goedkoop land om in te wonen. Welke kosten u betaalt als u uw Spaanse woning gaat gebruiken vertellen we u graag.

 • HYPOTHEEK MOGELIJKHEDEN

Er zijn diverse mogelijkheden voor de hypotheek van een Spaanse woning, zowel in Nederland als in Spanje. We kunnen u de verschillende opties op een rijtje zetten. We vinden het hierbij belangrijk om te vermelden dat we hier geen financiële belangen bij hebben.

Hypotheekberekening

Monthly
 • Principal & Interest
 • Property Tax
 • Home Insurance
 • PMI
%
 • PROCEDURE BIJ AANKOOP (EVENTUEEL VERHUUR)

De betalingstermijnen en de procedure van opleveren zijn anders dan in Nederland. We leggen dit graag aan u uit wat we hierin voor u kunnen betekenen. Veel mensen kopen een woning om zelf te gebruiken én te verhuren. Wij kennen de regels en de mogelijkheden.

 • ONZE BEGELEIDING IN SPANJE EN DOORLOPENDE AFTERSALES

De begeleiding stopt niet bij de aankoop van een huis. Nee, dan begint het pas. Wij zijn uw oren en ogen in Spanje en begeleiden het hele traject totdat u met een glaasje cava op uw nieuwe terras zit.

 

Buiten de bovengenoemde dagen en tijden zijn wij geopend op afspraak. Bel even: +31 (0)184 63 06 44 (ook buiten kantoortijden).

Let op!

Voor bezoek is ons kantoor voorlopig alleen op afspraak geopend! We hebben de nodige maatregelen getroffen om u én onszelf te beschermen. Wij blijven telefonisch en online bereikbaar voor al uw vragen. Schroom niet om ons te contacten.

Compare listings

Vergelijken