A01-0018 Luxe appartementen Spectaculair zeezicht

Vanaf €456.000
Verkoop

A01-0018

Property ID

75 m2

Size

2

Bedrooms

2

Bathrooms

Description

Zeer fraai project op een verhoogde plek in Villajoyosa waardoor elk appartement een gegarandeerd spectaculair uitzicht op zee heeft.

Villajoyosa staat bekend om de kleurrijke gevels van de huizen in het oude centrum, waar u talloze winkels, restaurantjes en gezellige terrassen aantreft. Villajoyosa heeft een eigen vissershaven, een fraaie jachthaven en er zijn diverse bezienswaardigheden.

De woningen die zijn voorzien van grote terrassen. Kiest u voor een appartement op de begane grond dan hebt u een heerlijke privé tuin met kunstgras en zwembad.

Door de grote glazen puien is er een directe verbinding met het terras en versmelt binnen met buiten.

Het interieur is ontworpen in perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek. De woningen worden zeer compleet uitgerust incl. domotica systeem, klimaatbeheersing met airco en vloerverwarming, en vele luxe details die nog aan de smaak van de eigenaar kunnen worden aangepast.

EEN OMGEVING OM TE ONTSPANNEN, HET HELE JAAR DOOR
Bijna 800 m² buiten zones met zwembad en ontspanningszones voorzien van Balinese bedden met uitzicht op de Middellandse Zee. Geniet van een goed boek of een wandelingen in de schaduw van de olijfbomen. Dit alles zonder het resort te hoeven verlaten, in een volledig gesloten complex met bewaking en toegangscontrole tot het complex.

De gemeenschappelijke tuinen zijn uitgerust met barbecue en meubels waar diverse evenementen in de open lucht kunnen worden gehouden.

Het project beschikt over een prachtig, verwarmd overdekt zwembad en u kunt heerlijk ontspannen in de Finse sauna. Dit alles met fantastisch uitzicht over de Middellandse Zee.

Verder is er een zeer goed uitgerust fitnesscenter met diverse loopbanden, hometrainers enz. Ook is er een ruimte voor yoga en pilates met matten en een groot raam dat uitkijkt op het buitenzwembad en in de achtergrond, de stranden van Bolnou en El Paradis.

Voor de bewoners van het resort worden elektrische fietsen beschikbaar gesteld zodat u kunt gaan waar u maar wilt.

Kortom, een resort waar u zich niet hoeft te vervelen.

Address

 • Country: Spain
 • Province / State: Costa Blanca Noord
 • City / Town: Villajoyosa
Open on Google Maps
 • Property ID A01-0018
 • Price Vanaf €456.000
 • Property Type Appartment
 • Property status Verkoop
 • Bedrooms 2
 • Bathrooms 2
 • Size 75 m2
 • Label Verkoop

Contact

Vergelijkbare woningen

A01-0019 Luxe appartementen Spectaculair zeezicht

Verkoop

9 maanden ago

Zeer fraai project op een verhoogde plek in Villajoyosa waardoor elk appartement een gegarandeerd spectaculair uitzicht op zee heeft. Villajoyosa staat bekend om de kleurrijke gevels van de huizen in het oude centrum, waar u talloze winkels, restaurantjes en gezellige terrassen aantreft. Villajoyosa heeft een eigen vissershaven, een fraaie jachthaven en er zijn diverse bezienswaardigheden. […]

148 m2
3
2