A01-0032 Appartement (nog 1 beschikbaar)

Vanaf €465.000
Verkoop

A01-0032

Property ID

91 m2

Size

3

Bedrooms

2

Bathrooms

Description

Waar vind je nog een project zo dicht aan het strand? (NOG 1 APPARTEMENT BESCHIKBAAR)

Fraaie appartementen, mooi gelegen en met alle voordelen van een modern gebouw. Dat wil zeggen: het is niet alleen mooi, maar het beschikt ook over alle hedendaagse kwaliteiten.
De eisen in Spanje zijn tegenwoordig hoog. Zo hecht men veel waarde aan een goede isolatie, zowel qua temperatuur als geluid.

Daarnaast heeft dit project ook mooi aangelegde tuinen met planten en palmbomen en een groot gezamenlijk zwembad.

Via een aangelegd pad bereik je het strand waar het heerlijk vertoeven is op de warme zomerdagen.

Heel het project is ommuurd en heeft bewaking.

Elk appartement is uniek en heeft een verschillende lay-out, wel hebben ze allemaal zicht op de mooie aangelegde tuinen en meeste terrassen hebben zeezicht.

In het algemeen heb je een ruime woonkamer met open keuken, en schuifpuien die naar het terras leiden. Het ene appartement is wat groter dan het andere en elk heeft ook zijn eigen afmeting van het terras.
Dat is een kwestie van keuze van het appartement dat het best bij uw wensen past.

Alle appartementen met 3 slaapkamers beschikken over 2 badkamers.
De master- bedroom heeft een badkamer en-suite. Alle slaapkamers hebben veel daglicht en zijn heel licht.

Er zijn heel veel verschillende appartementen. Bijna niet 1 is gelijk aan een ander. Sommige zijn vrij vierkant, andere rechthoekig, sommige zelfs half rond.

Elke woning is afgewerkt met oog voor detail, dat, samen met de ligging aan het strand ,maak dit project zo exclusief.

 

Omgeving:

Denia is één van de oudste dorpen aan de Costa Blanca.  Centraal in Denia staat op een heuvel het Romeinse kasteel van Denia.

Aan de smalle Moorse straatjes die door het centrum kronkelen kun je zien dat Denia een stad is met een bijzondere geschiedenis. De wijk Baix la Mar naast de haven is een goed voorbeeld van een traditionele visserswijk met gekleurde huisjes. Hier kan je heerlijk eten!

Veel bars en restaurantjes zijn te vinden aan de promenade in de jachthaven.  In het centrum zijn er ook verschillende tapas-bars terug te vinden, bijvoorbeeld onder de platanen aan de hoofdstraat.

De uitgebreide haven , jachthaven en Nautische club heeft meer dan 1500 ligplaatsen. Denia heeft veel zeil- en windsurfscholen en watersportfaciliteiten zoals duiken of snorkelen.

Er zijn diverse golfbanen in de omgeving( 18- holes) en een sportcentrum met oa. Atletiek, tennis, zwemmen, basketbal of voetbal. Dichtbij is het Natuurpark Montgó zeer geschikt voor wandelaars.

Valencia airport en airport Alicante bereik je in 1 uur en 10 minuten. Dit project ligt juist tussen die 2 luchthavens in.

 

 

Address

 • Country: Spain
 • Province / State: Costa Blanca Noord
 • City / Town: Denia
Open on Google Maps
 • Property ID A01-0032
 • Price Vanaf €465.000
 • Property Type Appartment
 • Property status Verkoop
 • Bedrooms 3
 • Bathrooms 2
 • Size 91 m2
 • Bedrooms 2
 • Bathrooms 2

Contact

Vergelijkbare woningen