A01-0034 Appartement omgeving Altea

Vanaf €330.000

A01-0034

Property ID

92 m2

Size

2

Bedrooms

2

Bathrooms

Description

Een fraaie combinatie van hedendaagse kwaliteiten en een natuurlijk uitstraling..

Het gebruik van natuursteen voor een gedeelte van het gebouw zorgt ervoor dat dit project uitstekend in het landschap past. Hier, waar de bergen direct aan de kust hoog boven de zee uittorenen, al helemaal.
Direct bij deze plek worden de bergen vaak beklommen, je ziet dat soms zelf vanaf de N332 die wat verder weg aan de noordkant langs het project loopt.

Een heel gewilde locatie: vlakbij een haventje, met diverse terrassen en restaurants  en niet ver van het pittoreske dorp Altea.

In totaal worden er 23 appartementen gebouwd, verdeeld over 2 gebouwen.
In beide gebouwen zijn er naast de begane grond nog 3 verdiepingen.
Op de begane grond en de 1e en 2e verdieping zijn er in beide gebouwen 3 appartementen.
In het ene gebouw is dat op de bovenste verdieping, de 3e verdieping, ook zo. In het andere gebouw wordt de ruimte op dit etage verdeeld over 2 appartementen met 3 slaapkamers.

Deze appartementen met 3 slaapkamers zijn heel praktisch ingedeeld. Niet alleen de woonkamer, maar ook alle drie de slaapkamers komen uit op enorm grote terras van ongeveer 65 m2, waarvan een gedeelte overdekt en een gedeelte overdekt is.
De masterbedroom beschikt over een ruime kleedruimte en een badkamer en-suite. De beide andere slaapkamers hebben ook veel kastruimte, zij delen de 2e badkamer.
In de hal van het appartement vindt u het gastentoilet.
De keuken is in een -Lvormige opstelling en kan van de woonkamer afgesloten worden via schuifdeuren. Naast de keuken is een kleine bijkeuken.

Op het onoverdekte gedeelte van het terras bevindt zich een dompelbad, heerlijk even afkoelen en genieten van het uitzicht…  glaasje bubbels erbij misschien?  

Nog wat details: de keuken is voorzien van eersteklas keukenkastjes, en bovendien is ook inbegrepen; de over, een magnetron, een afzuigkap en een inductie kookplaat.   In het plafond zijn ‘downlights’ – led – ook al voor u geïnstalleerd.
Deze vind u  ook in de plafonds van de badkamers.

Om van de diverse verdiepingen van en naar de garage en het tuin niveau te komen kunt u gebruik maken van de trap of van de glazen lift, een mooi detail van dit fraaie gebouw. in de garage is een pre-installatie voor het opladen van een elektrische auto

In de ruime tuin, die in verschillende niveaus rondom de gebouwen loopt,  vindt u een infinity zwembad. Ook hiervandaan een geweldig uitzicht!

Wilt u liever 3 slaapkamers? Referentie A01-0035.

Meer informatie: mail of bel ons voor meer documentatie en de plattegronden.

Altea ligt aan de Costa Blanca noord en staat bekend als ‘kunstenaarsdorp’. Vooral de straatjes die naar boven lopen, richting de bekende kerk met de blauwe koepel, zijn heel gezellig en gezellig. Iedere keer vind je weer een ander kunstzinnig winkeltje.
In het dorp en aan de boulevard vindt u vele restaurants en terrasjes.

Naar Alicante is het een klein uur rijden en naar Valencia net iets meer dan een uur.
In de directe omgeving vindt u bijvoorbeeld ook Calpe en net iets verder weg het gezellige Moraira en het oude Denia.

Sportief gezien is er ook genoeg te doen.. zo zijn er natuurlijk vele watersporten en vergeet het wielrennen niet!  Een tiental kilometers uit de kust vindt u veel heuvels en weggetjes die kris kras en in S bochten door het achterland lopen. Een paradijs voor de goede amateur wielrenner.

Address

  • Country: Spain
  • Province / State: Costa Blanca Noord
  • City / Town: Altea
Open on Google Maps
  • Property ID A01-0034
  • Price Vanaf €330.000
  • Property Type Appartment
  • Bedrooms 2
  • Bathrooms 2
  • Size 92 m2

Contact

Vergelijkbare woningen