A03-0066 Ruime en luxe hoekappartement

Vanaf €237.000
Verkoop

A03-0066

Property ID

97 m2

Size

3

Bedrooms

2

Bathrooms

Description

Ruime en luxe hoekappartementen.

De indeling: u komt binnen in een halletje met een garderobe kast .. dat is zeldzaam in Spanje.
De woonkamer beschikt over een open keuken in hoekopstelling. Er is een schuifpui naar het terras en verder deur naar de tuin. Er is een masterbedroom met badkamer en-suite en veel kastruimte, en daarnaast zijn er nog geen geen 2 slaapkamers die een badkamer delen. Ook deze beide slaapkamers hebben voldoende kastruimte.
Leuk detail: in één van de slaapkamers zit voor een gedeelte een matglazen raam in plaats van een muur. U kunt dit – mits nog het appartement nog in aanbouw is – laten veranderen en alsnog gewoon een muur laten zetten.

Aan de zijkant van het terras vindt u de trap naar het fraaie grote dakterras.
Buiten is een kleine ruimte voor het plaatsen van een wasmachine.

Er zijn 8 appartementen in één gebouw. 4 op de begane grond en 4 op de verdieping.
De appartementen op de begane grond beschikken over een tuin, variërend tussen de 125 en 180 m2, en de appartementen op de verdieping hebben een riant dakterras van 75 m2.

Er zijn een aantal gebouwen die in een soort halve cirkel vorm om het zwembad heen liggen. Binnen de gebouwen zijn er per verdieping steeds 2 die direct zwembad zicht hebben en 2 die de andere kant op gericht zijn.

Omdat de appartementen met de achterkant en 1 zijkant tegen elkaar aanliggen ontstaan ​​een kwadrant. En dat zorgt ervoor dat elke woning een hoekwoning is en dus een vóórtuin én een zij tuin heeft.

Elk appartement heeft de mogelijkheid een auto op eigen terrein te parkeren.

 

Persoonlijke keuzes: * De een wil pal aan het zwembad, bijvoorbeeld als je kleine kinderen hebt, de ander vindt een klein beetje afstand prettiger.
* Daarnaast is er nog geen zonligging… ook kunnen kunt u een voorkeur hebben

Liever een 3 slaapkamerappartementen met dakterras: referentie P03-0013

Er zijn ook appartementen met 2 slaapkamers begane grond, referentie A03-0065
of met dakterras referentie P03-0012

Waar vindt u deze appartementen: in Ciudad Quesada…
Eén van de meest levendige plaatsen aan de Costa Blanca, waar het hele jaar door geleefd wordt. De vele – grote – supermarkten en de ontelbare restaurantjes geven al die jaren het hele jaar door voldoende mensen verblijven om al die bedrijven rendabel te houden. Sinds het ontstaan ​​in 1972 is dit ‘stadje’ enorm gegroeid. Inmiddels staan ​​er meer dan 15.000 woningen, waarvan een groot deel villa’s. Pas de laatste 10 jaar worden hier ook appartementen gebouwd, maar nooit hoger dan begane grond en een verdieping.

Er zijn vele faciliteiten te vinden, naast de supermarkten, banken, diverse winkels, vele restaurants zijn er ook: tennisbanen, een waterpark, sportschool en een 18 holes golfbaan. En dat alles op slechts 7 km van de prachtige lange brede stranden van Guardamar…

Een half uurtje van het vliegveld, 10 minuten van het centrum van Torrevieja en 15 minuten van het enorm grote winkelcentrum La Zenia Boulevard.
TIP; bezoek aan Alicante… wat een heerlijke stad is dat!

Address

  • Country: Spain
  • Province / State: Costa Blanca Zuid
  • City / Town: Quesada
Open on Google Maps
  • Property ID A03-0066
  • Price Vanaf €237.000
  • Property Type Appartment
  • Property status Verkoop
  • Bedrooms 3
  • Bathrooms 2
  • Size 97 m2

Contact

Vergelijkbare woningen