A06-0023 Prachtig appartement met terras

Vanaf €290.000
Verkoop

A06-0023

Property ID

81 m2

Size

2

Bedrooms

2

Bathrooms

Description

Modern project met 23 appartementen.

De residentie wordt op de top van de heuvel gebouwd die achter de golfbaan Europa oprijst. Dankzij deze fantastische ligging kunt u er van een panoramisch uitzicht op de golfbaan en de zee genieten. Alle appartementen hebben een zuidelijke-zuidwestelijke oriëntatie waardoor er altijd veel licht naar binnen schijnt.

Het project bestaat uit drie onafhankelijke percelen met 23, 10 en 30 appartementen. De appartementen vormen een architectonisch geheel rond een rotonde. Er is verder geen bebouwing rond het project. U kunt er in de volle natuur van de rustige en unieke sfeer genieten. Drie slaapkamer appartementen en twee slaapkamer appartementen zijn momenteel nog beschikbaar.

Alle appartementen zijn voorzien van grote terrassen met een glazen balustrade voor een prachtig uitzicht op de golfbaan en de lagergelegen gebieden, en beschikken over een privétuin met uitzicht op het zwembad, de tuinen van het resort en de omliggende golfbaan. De moderne inrichting van de woningen is trouw gebleven aan het “total living”-concept. De ruimte wordt optimaal benut, en het grote salon vormt één geheel met het terras dankzij de plaatsing van grote ramen.

De woningen worden standaard opgeleverd met afgewerkte kasten, airconditioning, een bemeubelde keuken met huishoudelijke apparaten, een geïnstalleerd led-pakket, en volledige badkamers met meubels, spiegel en douchewand. Er is ook een pack met extra’s voorzien voor persoonlijke aanpassingen van de woning.

Het residentiële complex van 23 appartementen bestaat uit een gesloten urbanisatie en een parkeerzone met overkapping. Aan elke woning is een parkeerplaats toegewezen. U kunt er ook genieten van het zwembad voor volwassenen, het kinderbad en de gemeenschappelijke tuinen die op de vallei uitgeven.

Fase I: Eerste kwartaal van 2021. Allemaal verkocht.

Fase II: augustus 2022. Allemaal verkocht.

Fase III: september 2022.

Address

 • Country: Spain
 • Province / State: Costa del Sol
 • City / Town: Mijas
Open on Google Maps
 • Property ID A06-0023
 • Price Vanaf €290.000
 • Property Type Appartment
 • Property status Verkoop
 • Bedrooms 2
 • Bathrooms 2
 • Size 81 m2
 • Label Verkoop

Contact

Vergelijkbare woningen

A06-0048 appartement met groot terras

Verkoop

3 maanden ago

Complex en woning Ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een vakantie- huis of investeerders die op zoek zijn naar een winstge- vend seizoen verhuur. Luxe ontwikkeling met in totaal 56 woningen met 2 of 3 slaapkamers en 19 exclusieve penthouses met 3 slaapka- mers en duplex verdeeld over 6 gebouwen, omgeven door ruime […]

89 m2
2
2