A06-0083 Appartement met ruim terras en tuin

Vanaf €341.000
Verkoop

A06-0083

Property ID

81 m2

Size

2

Bedrooms

2

Bathrooms

Description

De residentiële ontwikkeling is verdeeld in drie verschillende woonruimtes met een avant-gardistisch ontwerp dat opgaat in de omgeving in een geconsolideerd gebied dat op slechts enkele minuten van het strand, het stadscentrum en de jachthaven van Estepona ligt. De zuid-zuidoost oriëntatie maakt optimaal gebruik van natuurlijk licht en de verhoogde ligging biedt een prachtig uitzicht.

De residentiële ontwikkeling biedt in totaal 187 woningen met één, twee, drie of vier slaapkamers, verdeeld over drie verschillende woonruimtes in een geconsolideerd gebied dat op slechts enkele minuten van het strand, het stadscentrum van Estepona en de Jachthaven ligt.

De zuid-zuidoost oriëntatie maakt optimaal gebruik van natuurlijk licht en de verhoogde ligging biedt een prachtig uitzicht op de zee en/of de stad vanaf de grote terrassen, die zijn ontworpen om de woningen te verbinden met de schoonheid van hun omgeving.

De gemeenschappelijke ruimtes, die zijn ontworpen met onze toewijding aan duurzaamheid in het achterhoofd, bestaan ​​uit eersteklas faciliteiten en een breed scala aan fittingen die gebruik maken van eersteklas materialen.

Elke woonruimte heeft aangename gemeenschappelijke ruimtes met tuinen en een gemeenschappelijk zwembad. De centrale ontwikkeling biedt ook een uitzonderlijk binnenzwembad en een volledig uitgeruste fitnessruimte. Daarnaast biedt het 245 parkeerplaatsen en 171 bergingen in de onderbouw van de ontwikkeling.

Deze woningen zijn gelegen in een perfect verbonden wijk met een heel netwerk van nieuwe inrichtingen. De verhoogde ligging biedt een prachtig uitzicht over de baai van Estepona en de stranden die zich zowel naar Marbella als naar Sotogrande uitstrekken.

De residentiële ontwikkeling is bewust gelegen in een bevoorrechte omgeving waardoor u in slechts enkele minuten op de belangrijkste verbindingsroutes kunt aansluiten. Toeristische referentiepunten, zoals Marbella en Puerto Banús, golfbanen en winkelcentra, liggen allemaal op minder dan 20 minuten afstand. Dit alles zal u helpen te genieten van alles wat u nodig heeft om het meeste uit de levensstijl van de Costa del Sol te halen.

Address

 • Country: Spain
 • Province / State: Costa del Sol
 • City / Town: Estepona
Open on Google Maps
 • Property ID A06-0083
 • Price Vanaf €341.000
 • Property Type Appartment
 • Property status Verkoop
 • Bedrooms 2
 • Bathrooms 2
 • Size 81 m2
 • Land area 106 m2
 • Label Verkoop

Contact

Vergelijkbare woningen

A06-0104 Exclusieve prachtige appartementen

Verkoop

1 maand ago

215 exclusieve prachtige appartementen tussen Estepona en Marbella. Woningen met een mediterrane levensstijl ontwerp met ruimen terrassen met 2 of 3 slaapkamers of kiezen voor een van de 52 appartementen op de begane grond met tuin, of voor een van de 52 penthouses met solarium en met de mogelijkheid van een privézwembad. De woningen hebben […]

2
2