A06-0095 Luxe appartementen met 360º view

Vanaf €420.000
Verkoop

A06-0095

Property ID

91 m2

Size

2

Bedrooms

2

Bathrooms

Description

Dit innovatieve wooncomplex bestaat uit 96 woningen die bestaan uit appartementen met twee en drie slaapkamers. De appartementen zijn ruim en modern ontwerp met grote ramen en groten terrassen die allemaal op het westen zijn gericht met een mega uitzicht op de middellandse zee. Op de begane grond bevinden zich enkele appartementen waarbij een privé-zwembad omringd met groen is. Belangrijke kenmerken van dit project is dat er drie gemeenschappelijke zwembaden zijn. Deze zwembaden liggen drie meter lager dan de tuin van de appartementen op de begane grond, zo is er meer privacy en zo blijft er een beter uitzicht bestaan. Elk appartement heeft zijn eigen parkeer- en opslag plaats beneden inde garage onder het wooncomplex. Het wooncomplex wordt nog gebouwd en is in 2024 af, tijdens de bouw is het nog mogelijk sommige aspecten van het huis te kiezen. Er kan worden gekozen tussen twee verschillende douches en de kleur van de vloer. Er is ook een mogelijkheid om te kiezen tussen twee kleuren keukenkastjes. Alle appartementen worden opgeleverd met vloerverwarming.

Dit project is een woonconcept met een prachtige natuurlijk omgeving met een moderne en minimalistische architectuur. Dit project straalt een 5 sterren leven uit: Ontspanning, Wellness-diensten, uitzicht op zee, omringd door groen, hoge energie-efficiëntie en een uitstekende kwaliteit.

 

Andere kenmerken van dit wooncomplex is dat er een hele spa-ruimte is met een verwarmd zoutbad, sauna en een Turk stoombad. Deze Spa-ruimte is verzien van een mooie kleedkamers en met douches. Naast de spa-ruimte bevindt zich ook een sportschool en een bar in het zwembad en een gezamenlijk werkruimte bij het middelste zwembad. Het wooncomplex heeft een gemeenschappelijke tuin die een automatisch licht- en irrigatiesysteem heeft. Het wooncomplex is volledig gesloten en ingangen met toegangscontrole en 24-uur videobewaking voor de veiligheid en de privacy.

Het project bevindt zich slecht op 5 minuten afstand van Marbella, maar ligt mooi en rustig gelegen tussen de prachtige natuurlijke enclave van Altos de Los Monteros. Hier zijn mooie natuurlijke omgevingen waar prachtig doorheen kan worden gewandeld. In deze natuurlijke omgeving bevindt zich ook de Rio Real golfbaan één van de weinige golfbanen waar de laatste hole gespeeld wordt aan zee. Het wooncomplex ligt makkelijk te bereiken en ligt op 5 minuten afstand van la cañada en het strand van Los Monteros.

Address

  • Country: Spain
  • Province / State: Costa del Sol
  • Neighborhood: Altos de los Monteros
Open on Google Maps
  • Bedrooms 2
  • Bathrooms 2
  • Price €420.000

Contact

Vergelijkbare woningen