P06-0015 Luxe Penthouse met 360° view

Vanaf €830.000
Verkoop

P06-0015

Property ID

104 m2

Size

3

Bedrooms

2

Bathrooms

Description

Op elk van deze innovatieve wooncomplexen worden twee penthousen gebouwd. Elke penthouse heeft drie slaapkamers en twee badkamers de master slaapkamer is verbonden met een eigen grote badkamer. De andere badkamer zit tussen de twee andere kamers in. Voor de badkamer is het mogelijk om te kiezen tussen twee kleuren. Het penthouse is ruim en modern ontworpen zo zijn er grote ramen en een grote woonkamer die een is met de keuken. Deze grote ramen zijn in verbinding met het terras wat een oppervlakte van bijna 100 vierkante meter heeft. Boven op het dak van het penthouse is nog een solarium met het beste uitzicht. Er is een mogelijkheid om een klein zwembad te laten plaatsen op het solarium om nog meer te kunnen genieten van het uitzicht.

Dit project is een woonconcept met een prachtige natuurlijk omgeving met een moderne en minimalistische architectuur. Dit project straalt een 5 sterren leven uit met: Ontspanning, Wellness-diensten, uitzicht op zee, omringd door groen, hoge energie-efficiëntie en een uitstekende kwaliteit.

Andere kenmerken van dit wooncomplex is dat er een hele spa-ruimte is met een verwarmd zoutbad, sauna en een Turk stoombad. Deze Spa-ruimte is verzien van een mooie kleedkamers en met douches. Naast de spa-ruimte bevindt zich ook een sportschool en een bar in het zwembad en een gezamenlijk werkruimte bij hetmiddelste zwembad. Het wooncomplex heeft een gemeenschappelijke tuin die een automatisch licht- en irrigatiesysteem heeft. Het wooncomplex is volledig gesloten en ingangen met toegangscontrole en 24-uur videobewaking voor de veiligheid en de privacy.

Het project bevindt zich slecht op 5 minuten afstand van Marbella, maar ligt mooi en rustig gelegen tussen de prachtige natuurlijke enclave van Altos de Los Monteros. Hier zijn mooie natuurlijke omgevingen waar prachtig doorheen kan worden gewandeld. In deze natuurlijke omgeving bevindt zich ook de Rio Real golfbaan één van de weinige golfbanen waar de laatste hole gespeeld wordt aan zee. Het wooncomplex ligt makkelijk te bereiken en ligt op 5 minuten afstand van la cañada en het strand van Los Monteros.

 

Address

  • Country: Spain
  • Province / State: Costa del Sol
  • Neighborhood: Altos de los Monteros
Open on Google Maps
  • Bedrooms 3
  • Bathrooms 2
  • Price €830.000
  • Bedrooms 3
  • Bathrooms 2
  • Price €830.000

Contact

Vergelijkbare woningen