T07-0000 Townhouse met solarium

Vanaf €205.000
Verkoop

T07-0000

Property ID

94 m2

Size

2

Bedrooms

2

Bathrooms

Description

Dit prachtige Town house is verdeeld over een begane en eerste verdieping met nog eens een solarium op het dak. Deze woning bezit 2 slaapkamers met 2 badkamers en op beide verdiepingen ook nog eens een terras. Op het solarium beschikt u over een grootte ruimte vanaf waar u kunt genieten van het Spaanse weer.

Deze nieuwe fase van 28 woningen met uitzicht over de rivier liggen boven de rivieroever van Guadiana. De woningen hebben uitzicht op het platteland over de rivier. De herenhuizen hebben dakterrassen. Er is keuze uit spectaculaire penthouse-appartementen, herenhuizen met souterrains die omgebouwd kunnen worden tot extra ruimte, of appartementen. Alle kamers hebben een beveiligde parkeerplaats in de kelder.

Om het uitzicht te maximaliseren, wordt de woning op straatniveau betreden in een moderne open woonkamer en keuken. De loopbruggen aan de achterkant zijn een privé, veilig gebied in traditionele bestrating van Portugese marmeren kasseien. Uniek is dat er 50.000 m2 ecologische tuinen zijn ontworpen door de Universiteit van Huelva met 10.000 m2 paden om te wandelen. Het panoramische uitzicht kijkt uit over de rivier naar eeuwenoude boerenlanden, bekroond met een middeleeuws kasteel. De stad is toegankelijk via een pittoreske wandeling door de oude straten naar de jachthaven en het stadsplein.

 

Ayamonte is een stad die behoort tot de provincie Huelva. Het heeft vandaag een bevolking van ongeveer 21.000 burgers. Deze provincie wordt de Lichtstad genoemd vanwege de zeer heldere lucht die wordt geproduceerd door de Atlantische bries en het gebrek aan vervuiling. Deze zuiverheid van lucht is niet vernietigd door het moderne leven.

Ayamonte is al eeuwenlang een rustig vissersdorpje voor Romeinen, Moren en Christenen. Het stadje loopt af in de monding en de Atlantische Oceaan. Nu komt er een moderne jachthaven bij de stad. De omgebouwde pakhuizen tot restaurants en winkels geven een unieke ambiance om van te genieten. Het estuarium wordt gedeeld met Portugal. Er is een voordelige watertaxi waarmee u aan beide zijden van de rivier kunt genieten van restaurants en stranden. De omgeving is beschermd tegen overmatige ontwikkeling vanwege de ecologisch diverse wetlands

Isla Canela is de kuststrook en de beroemde stranden zijn wereldberoemd. De prachtige zandstranden hebben een grote voorgevel en diepte die voor iedereen ruimte en privacy verzekert.

Andere woningen van dit project:

AD07-0000 Duplex appartement met twee terrassen

T07-0001 Luxe townhouse met solarium en terras

P07-0000 penthouse met dakterras

P07-0001 Luxe penthouse met groot dakterras

Address

 • Country: Spain
 • Province / State: Costa de la Luz
 • City / Town: Ayamonte
Open on Google Maps
 • Property ID T07-0000
 • Price Vanaf €205.000
 • Property Type Townhouse
 • Property status Verkoop
 • Bedrooms 2
 • Bathrooms 2
 • Year Built 2022
 • Size 94 m2
 • Land area 163 m2
 • Label Verkoop

Contact

Vergelijkbare woningen

T07-0001 Luxe townhouse met solarium en terras

Verkoop

9 maanden ago

Een Town house dat bestaat uit 3 lagen, een begane grond, eerste verdieping en een solarium. 3 3 slaapkamers, 2 badkamers en op beide (de begane grond en eerste verdieping) bevindt zich een groot terras. Daarnaast kunt u er bij dit Town house voor kiezen om een 4e slaapkamer te laten bouwen in het ondergrondse […]

108 m2
3
2