V06-0018 Prachitge villa’s met uitzicht op zee

Vanaf €1.575.000
Verkoop

V06-0018

Property ID

4

Bedrooms

3

Bathrooms

Description

Nieuwbouwproject met 49 luxe villa’s met verschillende soorten groten en maten met prachtig uitzicht op de zee. Alle villa zijn ontworpen in een moderne eigentijdse stijl en worden aan geboden in verschillende soorten en maten:

 

VILLA 1 – 4 SLAAPKAMERS

4 slaapkamers en 4 badkamers verdeeld over twee niveaus. De begane grond bevat een grote open leefruimte met een volledig ingerichte keuken, salon en eetkamer, evenals de hoofdslaapkamer met eigen badkamer en een verdere gastenbadkamer. De eerste verdieping bevat 3 gastenkamers en 2 gastenbadkamers met de veelzijdigheid om de master suite boven te creëren.

 

VILLA 2 – 3 SLAAPKAMERS

Het aanbieden van een panoramisch uitzicht op het zuiden deze villa ontwerp is royaal geproportioneerd. Het aanbieden van 3,8 meter hoge plafonds in de open leefruimte met inbegrip van woon-, eetkamer en keuken die leidt schijnbaar naar het buitenzwembad en aangelegde tuinen. Uit de leefruimte zijn 3 slaapkamer suites, waarvan 2 met toegang tot het privézwembad en de tuinen.

Vanaf de begane grond komt u in de royale kelder met natuurlijk licht, flexibele accommodatie inclusief toilet, wasruimte en veel gebruikte grote ruimte. Het kelderniveau biedt ook toegang tot de dubbele garage die extern wordt betreden via de elektrische deuren.

 

VILLA 2. B – 3 SLAAPKAMERS

Met 3,8 meter hoge plafonds overspoelt een glazen wand de open leefruimte op de begane grond en verbetert het panoramische uitzicht dat wordt geboden. Er is een open woon-, eetkamer en keuken dit gebied loopt over naar het buitenterras en het privézwembad.

Stromend uit de belangrijkste leefruimte zijn 3 royale slaapkamer suites, waarvan 2 toegang tot de aangelegde tuinen en het privézwembad.

Vanaf de begane grond komt u in de royale kelder met natuurlijk licht en biedt een extra toilet, wasruimte en flexibele accommodatie.

 

VILLA 4 –  4 SLAAPKAMERS

Met 3,8 meter hoge plafonds overspoelt een glazen wand de open leefruimte op de begane grond en verbetert het panoramische uitzicht dat wordt geboden. Er is een open woon-, eetkamer en keuken dit gebied loopt over naar het buitenterras en het privézwembad. Op de 1ste verdieping zijn 3 schitterende slaapkamers met toegang toe het terras. In de kelder is een parkeergarage gemaakt om 2 auto te kunnen parkeren en beschikt over diverse ruimtes.

 

De urbanisatie van de villa is omheind en heeft 24/7 beveiliging. Er is een exclusief clubhuis met daar in een verwarmd zwembad, een fitnessruimte, Wellens en een gemeenschappelijke werkruimte.

 

De villa bevinden zich in de Goude driehoek van Benahavis, Marbella en Estepona een plek waar veel vijf sterren hotels en vijfsterrengolfbanen zijn. Op tien minuten afstand ligt het traditionele witgekalkte Benahavís, hier zijn diverse restaurants en bars te vinden. Op zeven minuten rijden is Puerto Banus de superluxe haven van Marbella en twintig minuutjes rijden bevindt zich Estepona. Benahavis is een van de rijkste gemeentes van Andalusië. Zij doen ook zeer hun best om het gebied goed te onderhouden om het zo prachtig mogelijk te houden. De villa’s zijn omringd door bergen, bossen en rivieren met daar doorheen natuurlijke wandelpaden voor de natuurliefhebbers. Binnen vijf minuten ligt u op het strand en kunt u heerlijk van de zee genieten.

Address

  • Country: Spain
  • Province / State: Costa del Sol
  • City / Town: Benahavis
Open on Google Maps
  • Bedrooms 4
  • Bathrooms 3
  • Price €1.575.000

Contact

Vergelijkbare woningen