Sotogrande

VIND UW DROOMHUIS IN
Sotogrande

Sotogrande heeft een van de meest amoureuze havens in Andalusië en er zijn oneindig veel activiteiten die je kan doen, van Polo in Santa Maria, tot het Torreguadiaro strand, of de Valderrama Golf Club of een van de beroemde stranden van Guadalquitón bezoeken.

Sotogrande is gelegen in de provincie Cadiz en de gemeente van San Roque. Het grenst aan de dorpjes Guadiario en Torre Guadiario en de residentiele ontwikkelingen La Alcaidesa en La Reserva. Sotogrande strekt uit over 20 vierkante kilometer van de Middellandse Zee tot aan de voet van de Sierra Almenara. Sotogrande ligt zeer nabij Gibraltar op slechts 25 kilometer. De populatie van Sotogrande bestaat uit zo’n 2.500 vaste bewoners en de exclusieve vastgoedmarkt maakt het een ideale locatie voor een vakantieverblijf en de populatie in de zomer vervijfvoudigd.

 Sotogrande biedt uitstekende faciliteiten en voorzieningen. Zeilen, paardrijden, poli, golf, tennis en padel zijn slechts enkele van de activiteiten die de regio te bieden heeft. Voor de golfliefhebbers zijn er in Sotogrande vijf wereldklasse golfcourses; Almenara Golf Club, La Reserva Golf Club, Real Sotogrande en Valderrama Golf Club en ook een golfacademie. In de haven van Sotogrande vindt u een verscheidenheid aan bars, cafés en restaurants om te kunnen genieten van de schitterende lifestyle en direct aan de Middellandse Zee. Mede door de internationale lifestyle zijn ook internationale scholen aanwezig voor expats.

Over welke regio bij u past?

Meer info

Wilt u graag eens contact met ons om samen te bepalen welke regio het best aansluit op uw wensen? Neem eens vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder.

Bel ons direct: +31 (0) 184 63 06 44

Per e-mail  kan ook: info@fransmulder.nl

    Compare

    Enter your keyword