Torremolinos

VIND UW DROOMHUIS IN
Torremolinos

De eerste stad na Malaga is erg populair bij de Nederlanders. De naam komt van Torre (toren) en Molinos (molen). Vroeger stonden hier veel windmolens, waar er helaas op dit moment slechts nog één van over is. Dit is de gerestaureerde Molina de Inca. Waar het dorpje naast de molens ook zeer bekend om stond, was als vissersdorpje in de jaren 50, en is op dit moment erg populair voor het toerisme.

Met een strand van maar liefst zes kilometer lang is dit vooral in het zomerseizoen een echte toeristische trekpleister. De heerlijke lange boulevard van maar liefst 7 km lang met zowel barretjes als winkels is fijn om te wandelen en zeker ook om te fietsen.  Torremolinos is ook zeer toegankelijk. Rechtstreeks vanaf de luchthaven vertrekt de metro en je staat direct in het centrum

Hoe is het vervoer naar Torremolinos?

Torremolinos is een van de meest populaire toeristische bestemmingen met een goede prijs-kwaliteitverhouding aan de Costa del Sol.

Het resort ligt op minder dan vijftien minuten rijden van de luchthaven van Malaga en de luchthaven van Gibraltar, op ongeveer negentig minuten rijden, biedt een verdere toegangspoort tot de Costa del Sol en Torremolinos.

Het is een makkie om van de internationale luchthaven van Malaga naar Torremolinos te komen, vooral als u niet geïnteresseerd bent in het huren van een auto.

Er zijn regelmatige bus- en treindiensten tussen het resort en de luchthaven, die slechts €1,55 per enkele reis kosten. Torremolinos is het dichtstbijzijnde grote toeristenoord bij de internationale luchthaven van Malaga.

Stranden

De stranden van Torremolinos zijn goed uitgerust en worden dagelijks schoongemaakt en de beste stranden zijn La Carihuela, Bajondillo Beach, Montemar, Los Alamos, Saltillo Beach en Costa Lago Beach.

Over welke regio bij u past?

Meer info

Wilt u graag eens contact met ons om samen te bepalen welke regio het best aansluit op uw wensen? Neem eens vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder.

Bel ons direct: +31 (0) 184 63 06 44

Per e-mail  kan ook: info@fransmulder.nl

    Compare

    Enter your keyword