Kopen

Wilt u een huis kopen in Spanje? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Dankzij onze jarenlange ervaring en liefde voor Spanje kunnen wij u gegarandeerd helpen bij het vinden van uw droomhuis in Spanje. Wij zijn gevestigd in Nederland én Spanje en beheersen zowel de Nederlandse als de Spaanse taal. Ideaal voor het schakelen met u en de administratieve afwikkeling in Spanje.

Wij beschikken over een zeer uitgebreid aanbod van betaalbare appartementen tot luxueuze villa’s.

Vanaf het moment van het selecteren van de locaties langs de verschillende Costa’s tot en met de aftersales staan wij u bij.

Tijdens de voorselectie bent u welkom op ons kantoor in Hardinxveld of kunnen wij ook persoonlijk bij u langs komen voor advies op maat.

Wij begeleiden u tijdens de bezichtigingen in Spanje en laten u naast de huizen ook de lokale hotspots en bezienswaardigheden zien. Verder bekommeren wij ons om de administratieve rompslomp en nemen wij alle zaken voor u uit handen. Met zaken zoals o.a. het aanvragen van een NIE-nummer en het openen van een Spaanse bankrekening kunnen wij u ook altijd helpen. Nadat het contract is getekend bij de notaris gaat onze hulp met de after-sales altijd nog verder. Zelfs nadat u het huis betrekt kunt u van onze services gebruik maken zoals sleutelbeheer, schoonmaak etc.

Bel of mail ons voor een vrijblijvend advies. (Wij kunnen in deze tijden ook altijd een afspraak regelen via zoom of facetime i.v.m. contactloze afspraken.)

Compare listings

Vergelijken