Verkopen

Als ervaren makelaar in Spanje kunnen wij u natuurlijk ook bijstaan in het proces van het verkopen van uw woning in Spanje. Dankzij onze grote database met mogelijke kopers, kunnen wij iemand voor u vinden die geïnteresseerd is in uw huis. Ons team doet er alles aan om uw woning zoveel mogelijk publiciteit de geven.

Zowel in Nederland als in Spanje zijn wij voortdurend op zoek naar nieuw aanbod voor op onze site. We worden tevens door ontwikkelaars benaderd met nieuwe plannen. Ook zijn wij zelf actief op zoek naar de beste projecten op mooie locaties. Hierdoor hebben wij een uitgebreide eigen listing.

In sommige gevallen wilt u niet alleen uw huis verkopen, maar bent u juist op zoek naar iets anders. Ook dan kunnen we de oude woning voor u verkopen en tegelijk op zoek gaan voor uw nieuwe droomwoning. Alles gemakkelijk, efficiënt én bij het zelfde bedrijf.

Zoals u zelf weet komt er bij het kopen van een huis in Spanje aardig wat kijken. Dit is bij het verkopen van uw woning niet anders. Laat u zich vooral door ons helpen met de afwikkeling van de verkoop. Verder staan wij altijd tot uw beschikking per mail of telefoon voor al uw vragen in uw eigen taal tijdens het verkoopproces.

Compare listings

Vergelijken